Friday, August 28, 2009

watpe tu...

ish..apsal la skang ni sjuk sgt ek..dorg ni bkk aircond kuat sgt
nape ntah..dah tntu bln posa ni takde lemak nak dibakar
(walaupun ramai yg belemak..eheheheh) dibukaknye aircond
ni mcm dlm peti ais..tgkla ank2 aku ni..da mcm gi becuti kat
kutub selatan sane..bertutup bagai..ape pun ni gmbr yg aku
amik td gune hp biasa2 aje..gmbr ni dlm surau ye..bln posa ni
time rht lepak2 kat surau je la..bg ank aku mkn..main2 dgn
dorg..tp abg juz ari jumaat je aku amik..ari lain dia duk kat tska
kdg2 tu sian gak aku tgk abg..bdk2 ofis pun ckp aku da tak syg abg
bile da ade adik..ish..takkanla cmtu..aku syg ank2 aku same adil
takde lbh takde krg..cume yg adik kene bg perhatian skit sbb dia
kan ade mslh berat bdn..hrp2 abg tak terase la ye..so okla..penat
nak taip pnjg2 ..lapo jd nye..hehehe..so ni la gmbr ank aku..gmbr
abg tak byk sbb dia sibuk lari2 dlm surau..ok enjoy viewing..

















4 comments:

~aSHa~ said...

encem hero2 ko...tak pyh kuar banje byk nak pg bercuti kat kutub selatan..pg surau kat opis ko je..uhuhuhuhu...

wei anak kedua aku ni pandai terasa kalo aku riba adik dia...kalo aku riba kat seat depan kete...mesti dia suh letak baby kat belakang..sbb dia nak duk atas riba..masalahnye dia udah besar....susah gak kan kita nak jaga perasaan anak2 ni...
umur hero ko yg sulung tu sama ke dgn hero aku?

umilia said...

hehehe..bab jeles2 ni ank aku krg kit.tp bab kedekut tu mmg dia.adik dia pgg btl susu dia yg kosong tu pun dia meraung.adus..tak taula nape kedekut sgt.yg sulung 3 thn..same ke..

.:Iz-AnN (",):. said...

jeles nengok lesung pipit si amsyar...ishhh

~aSHa~ said...

ha sama la 3 taun..tak silap aku..bulan pun hampir2 kan....danish aku ni bulan 1...

ha aku belum cite abis lagi wei....kedekut pun sama..tapi kalo dia mintak dgn baby a.k.a adik dia...adik dia bagi je..hulur je..kalo mintak dgn dia apa2 je...huhhh jenuh pujuk suh share dgn baby...sama la wei..agaknye mmg oltromen jepun tu kedekut kot...uhuhuhu

wei ada org kata..budak nama danish ni kebanyakkan nye 'nakal' terlebih...ye ke wei? ko setuju ke?