Thursday, October 1, 2009

bukan kesah raya..

salam..arini br ari ke 12 raya..sume org masih dlm mood ry g kan..
pstu ramai yg da ltk gmbr ry..aku gak yg xletak g.klu ikut nak cite
psl ry mmg pnjg krgnnye..tp da gmbr xde x bestla lak kan..gmbrnye
ade kat kamera adik aku..adik aku lak kat jb..so nak tak nak kenela
tggu gmbr dr adik aku tu..aku ade amik gmbr ry tp gmbr biasa2 je
nakla tnjuk gmbr luarbiasa skit kan..hehehehe..ape pun ry kali ni
best mcm thn2 sblm ni..lg2 da tmbh lg sorg ank yg super aktif tu..
walaupun pnt beraya tp ttp rs sonok lg2 dpt kumpul duit ry utk ank2
kan..hahahaha...so kat sini ade gmbr ank2 aku mcm biasala kan..
so hepi viewing...ops..utk makluman ank aku amsyar da pnjt2 n
papah2 nak blaja jln..dia br 7 bln..alhamdulillah cpt serba serbi
yg sorg ni...ok kite tgk ape yg ptt ye...




ni dia pnjt gril kat umh..sume tmpt dia nak pnjt ye..tp yg ngeri nye pas
pnjt tu dia main lps je tgn..mmg kene ltk bntl kat blkg dia..klu tak mau
tehentak kat lantai kpala nye..

ni plak dia pnjt kat rak tv...see...dia da pnjt dia lps 1 tgn..
mane tak ngeri tgk..ank umi yg ni lasak tul la...

ni ha jmpa pdg totomen lak...dgn sblh tgn pgg totomen yg bunyi..


see...punyela suke dia..sengih smpai tak nmpk mata..


cmne zidah..ko larat tak nak kumpul totomen 7 keturunan ni..leh lawan tak..



sbnrnye ni gmbr amik ms puasa ritu..aku gi umh pakcik aku kat keramat..dlu takla byk ni
totomen nye...skang ni makin byk..aku risau gak tkut ank aku meroyan tgk byk2 sgt bnda
ni tp sib baik dia beriman skit ms tu..agknye sbb bln posa kot so takdela dia meroyan..setan
takde kan..hahahaha...

so ni jela updated aku utk arini...orglain sume da update kan..so aku pun kenela update gak
walaupun bkn cite psl ry...so renung2 kan dan selamat beramal..




5 comments:

ayang said...

anyaknye totomen!!

karipapsayur said...

jom join "MANGSA BULI CONTEST" di blog I !! Tarikh tamat on 19th Oct 09

.:Iz-AnN (",):. said...

sib baik ar anak aku yang besar gogurl...tak terjerumus ngan totomen gini...

weii...si kecik ko dah melasak ek???anak aku baru meniarap balik kuang jek...lum melasak2 lagi...

~aSHa~ said...

byk nye totomen dia.....kalah wei...ini mmg 7 keturunan ni...aku baru 2 keturunan..ahahahaha.....tapi byk hancur..biasa la kan lawan dgn raksasa kadang2 menang kadang2 kalah...yg kalah tu hancur lebur..byk yg punah....huhhhh membazir pitih melayan kerenah bujang ni...

~aSHa~ said...

byk nye totomen dia.....kalah wei...ini mmg 7 keturunan ni...aku baru 2 keturunan..ahahahaha.....tapi byk hancur..biasa la kan lawan dgn raksasa kadang2 menang kadang2 kalah...yg kalah tu hancur lebur..byk yg punah....huhhhh membazir pitih melayan kerenah bujang ni...