Thursday, June 25, 2009

SAME2 LA KITE BEDOA YE PA2 SEKALIAN...

hahahaha...bagusla ko izan..ko tlg promote blog aku yek..siap wat font beso tu name aku..hahahah...takpe..sape2 yg sudi bc blog saye yg tak seberape ni silala..gi pun kite kan nak kongsi maklumat / cite2 yg belaku kan..so menjawab kpd pesoalan ko tu..kan aku suh tanye kat jpa...hehehehe..bos aku ckp yg takde tu maybe dorg kekal pd jwtn asl..bos aku lg best ckp..sp suh tak nak blaja pndai2 bg dpt diploma..kuang3x...taula ank dia skang ni tgh amik phd..gile ape br umo 26 da amik phd..aku ni yg br 18 diploma je..(prasan muda bia sntiasa muda)...bos aku ckp dorg nak asing2 kan yg ade dip n27 yg ade spm n17..kan skang da ade bdk spm jd pa..tu yg dorg up utk kite yg ade dip..tp ape2 hal tggu berita selanjutnya ye..sbb mesy kenaikang pangkat utk pa ni jpa akan pggil lg bos aku utk tindakan selanjutnya...so kwn2...kite tggu je la yek berita gembira ni...harap2 ape bos aku ckp ni betul la...jgnla dia main kan prasaaan aku plak..tp bos aku baik...mcm pa dia gak la..hahaha...so tggu je la yek...

2 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

hehehe...aku percayalah kat bos ko...kalu dia tipu aku suh dia bayar gaji aku...hahaha...

umilia said...

hehehe...aku pun caya kat bos aku..so tggu je la good news tu yek..