Wednesday, June 24, 2009

BERITA GEMBIRA UTK SUME PA YG ADE DIPLOMA

ha...amacam...gempak tak tajuk aku..korg msti excited nak bc dgn lebih lanjut kan..hahaha...ade ke yg bace ni..takpela aku syok sendiri pun..bos aku ckp pt(kesetiausahaan) n17 yang ade dip dpt naik ke N27...huhuhu..seronoknye..harap2 betul la...bos aku tau sbb nye bos aku salah sorg ajk kenaikan pangkat dgn jpa..so bab2 naik pgkt ni mmg dia tau la...dia pun da ucap tahniah kat aku..dia kate rzki ank2 aku...alhamduilillah klu betul..dahlame seh menunggu post kite ni di up grade...yela...post lain yg ade dip mcm tek.mklumat,pem.teknik,pem.perubatan..dorg sume gred 29/27 kite yg ade dip ni je stil 17..tak adil la kan...tp sbb kite ni majoriti nye pmpuan so terima jela dgn hati yg lembut..hahahaha..lagi pun typist da dpt naik 17 takkan kite n17 lg..dah same lak...sshla nak mntak dorg ganti tmpt nnti..so pd kwn2 yg mmbace blog aku yg tak seberape ni aku kabarkan berita gembira ni utk dikongsi besame...utk petanyaan lanjut korang tanyela org jpa..hahahaha...

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

hahaha...aku pembaca tegar blog ko ni lia...ishhh harap2 betul la...aku dah menyengih ni...

deidaa said...

Haa really?
Excited nya kalo betol hihi!

~aSHa~ said...

ehehe sukanye aku.....aku pun dah menyengih2 ni

.:fyzz:. said...

aku nih lak pembaca baru..ish ish aku baru tau akan keujudan blog ko nih..ok per lia..sempoi gitu...btw..aku rasa gitu hapy n teruja nih..kalau betoi la kita kena wat kenduri kesyukuran(kalau ada rjeki lebih ar) dh lama dh nntikan saat nih..so lia bila nak umum secara rasmi yer...