Thursday, August 12, 2010

DIA MUNCUL BLK..

Salam...

selamat berpuasa kwn2..jap je lg nak bbuka..eh..lame ek aku ilang..tp aku ttp bc blog kwn2 lain..cume nak update tu je tak sempat..gi pun aku bengang ngn hp aku yg tak leh transfer gmbr2 yg aku da amek..tak tau mane rosak nye..pnt je aku amek gmbr mcm2..tp tak leh transfer..hampa tau..tu yg aku jd mls nak update blog..mcm takde seri je takde gmbr kan..tp sbb ni bln posa kene kurgkan melihat bnda2 pelik so okla..aku pun update la gak..nnti tekubur gitu je blog ni mrh lak kwn aku yg tlg wat kan blog ni..hehehehe..

ape nak mkn bbuka ni ek..smlm aku mkn ns,aym grg,ulam n tempoyak..padahal aku tak suke tempoyak tau..laki aku yg antu..ntah cmne tiba2 smlm da dkt nak bbuka aku leh ckp ngn laki aku rs nak mkn tempoyak je..sib baik mmg da siap ade dlm petiais..tggal tmbh cili api n bwg je..byk gak la aku mkn..smpai kan kuih2 yg aku oder suh laki aku bli tak bp aku sntuh pun..hehehehe..

pstu td aku sahur jemput2 udg, tembikai,susu n kurma je..alhamdulillah..tahan smpai skang..nak mkn ns tak lalu lgsg..sib baik la ok..laki aku da risau tkut aku tak tahan..sbuk dia suh aku bbuka..tp tak nak la..aku nak cube posa penuh thn ni..insyaAllah..kwn2 doakan yek..

okla..rs nye tu je kot nak cite..kang cite pnjg2 tp takde gmbr korg boring lak ek..sebagai permulaan aku cite skit2 dlu..hrp2 pasni tiap2 ari dpt update blog..walaupun takde gmbr ek..korg tak ksah kan..hehehehe..ok kwn2..slmt bbuka posa dan selamat besahur yek..tambahkan amal ibadat kite di bln posa ni yek..taking care..

3 comments:

ayang said...

ye la ko menyepi jek sampai aku ingat ko dh pindah rumah.. huhu
aku pun cam dh xrajin nk update sbb card reader dh rosak.. xsuke tau update xde pic.

::Mamalyna:: said...

tu ler lia, lama benor ko menyepi nie..

umilia said...

ayang : hehehehe..ade je..aku sll nmpk ko..ko je tak nmpk aku..ha..cmne tu..hahahaha..

mamalyna : hehehe..aku gi kursus menyemai benih la..hahahaha..