Tuesday, June 15, 2010

YEY..MENANG LAGI TAHUN NI..


salam..

mcm biasa aku ni jap ade jap takde kan..ntah bile aku nak ikut kwn2 yg sehari smpai 3-4 post cite..bkn ape..aku ni tak pndai nak cite mcm korg2 tu..walaupun byk cite nak cite tp tak pndai nak cite cmne..huhuhu..bp byk cite la kan..gi pun aku klu aku apdet byk2 pun bkn dpt duit mcm kwn2 kite dpt tu kan..hehehehe..okla ni aku nak cite psl kejohanan bowling bg cawangan PSM (tmpt keje aku la kan)..kiteorg wat 10 Jun 2010 (khamis) wat plak hari kamis..org nak bc yasin pun takdpt..ape lg nak bunuh syaitan kan..sian tul..hehehhe..wat pun kat alamanda je..pttnye stat pukul 8.00 mlm..spt biasa janji melayu kul 8 tp 8.30 br stat..aku n famili org ptama dtg iaitu sblm kul 8..sbbnye thn lps aku org plg last dtg..so tak sdpla kan tiap2 thn dtg lmbt..gi pun klu cpt mula cptla hbs kan..sian kat bdk2 kcik nak tggu lame..mcm ank aku la kan...tp aku awl2 da psg baby sitter utk jg dorg semntara umi abi nye sibuk membaling bola..

so kul 8.30 br la stat game..aku duk dlm kumpulan ikan bawal..tak taula nape dorg gune name group ikan..dah org2 yg dtg mcm pelik tgk ikan2 yg main..hahahaha..sib baik aku dpt ikan baawal..ade yg ikan buntal..ikan keke..mcm2 lg la..aku sekumpulan dgn suamiku, bdk praktikal PA kat ofis aku n sorg bdk lelaki..kiranye 2 lelaki n 2 pmpuan..mula2 baling tu mcm neves lg kan..pstu langkah diatur dgn jayanya..tp yg herannye geng aku yg 3 org tu sume dpt strike..aku je yg hampeh...msti tinggal 1 je lg pin..padahal aku da blg kuat n laju tahap gaban da..mungkin sbb gaban da tak popular makanye aku pun tak kuat begitu..pttnye aku blg tahap ultraman ke kan..hehehehe..

ape pun kumpulan aku juara keseluruhan ye..sronok2..2 thn beturut2 kiteorg mng...walaupun ahli kumpulan yg 2 org tu betukar2..cume aku n suami msih besame..gile dorg nak pisahkan aku n suami lain2 kumpulan..aku ckp kang gado atas katil tak puas ati..hahahaha..tp sume ni rezki sbb aku dpt ahli yg terer..aku sorg je hampeh skit... okla..korg msti da boring bc aku bebel..meh kite tgk gmbr sbg bukti ye...ha kwn2..ade beran lwn bowling jom...hehehehe..


ni bdk praktikal PA namenye alina..cantik orgnye..



ha...nila babysitter aku..yg knn skali adik aku..yg kiri kwn adik aku..mekasih ye..



ha..tgk bukti aku baling bola..bola nak hentam hbs pin tu..huhuhu..

yg close up ni slh sorg ahli kump aku..halim jawa..gile jawa pekatnye klu dia ckp..


mcm biasa gmbr laki bini ni msti ade..hehehehe...


gmbr ramai2 plak..

dan lagi gmbr...

ni da hbs game..tgh tggu nak bg hdh..

ni la kump aku yg juara..dpt hamper..

ni plak utk individu laki n pmpuan utk jumlah pin plg byk jatuh..

hbs game begambar ramai2..ni pun ade yg malu2 tak begmbr..

ni da ondaway blk...ank aku amsyar tdo lena..tak sedo lgsg smpai la umah..

8 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bagusnya...anak ko mau dok lam stroller...stroller kat umah aku dah leh buh lam muzium...hehehe

umilia said...

ntah..dia mmg suke duk dlm stroler..cume bile dia nmpk tmpt pemainan ade glongsor2 tu..nmpk abg dia lari2 mulala dia nak trun ikut..hehehe..

.:fyzz:. said...

ooo rupanya hg kaki boling..pepun congrats jadi johan..cayalah..give me ten..pap pap..hehe

aku tgk ko skang kan lia..makin ayu dn sopan nak compare masa uitm dulu heheh...rugged ngan tak kai tudung..yer la jaman dulu2 kan..

wey hamper..nak gak makanan2 tuh..heheh

umilia said...

pijot..aku bknnye kaki boling pun..ble ade wat game under ofis aku ni je aku suke2 join..dan rezki sntiasa ade besame group aku utk mng..hehehe..

tula kan..lainkan aku skang ni..kwn2 ms sek n ms uitm pun sll ckp cmtu..oklakan..manusia berubah mengikut mase..

mknn2 tu da hbs pun msuk perut msing2..hehehe..tp ko tak ngidam kan..jauh aku nak post tu klu ko ngidam nak mkn..

.:fyzz:. said...

HEHE aku gurau ja..takkan nk suh hg pos..dh la dh msuk peyut masing2..mengidam..tak la kot..tingin macm2 ada la..:)
yer la manusia perlu berubah..tambah2 ke arah kebaikan..tui dak..

umilia said...

tui la tu..bia brubah ke arah kebaikan..jgn dr baik jd tak baik lak kan..ape ko ngidam ek..ish..jgn pelik2 la..kang ssh dpt asik kuaq air liuq je nnti..heheheh..

~aSHa~ said...

wah leh ar buat tournament gini..atr dss ke..ehehe...best ni wei..dah bape bulan aku tak membaling ni..aku riso bola aku jadi pecah je..laki aku dah pecah satu dah....ehehehhe kes lama tak main la...letak dlm kete..panas...sib baik aku tak letak dlm kete...

nti kita main sama2 ye..

Love Says it All~ said...

EXPRESS BRIDAL MAKEUP CLASS IN TERENGGANU!!!!

Price: RM480/person
Place: Residence Resort Paka, Terengganu
Date: 17th & 18th December 2010. (pick one date)
Time: from 10:30am-5:30pm

Syllabus includes:
-Makeup application step by step of modern trend of bridal makeup
-3 styles of hairdo tutorial
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-many tips & tricks will be revealed during the class

**certificate of attendance will be given
**bring your friends& family along and get RM100 discount for each person you bring.
**minimum each session 8pax. maximum 10 pax
**free gift for first 5 students

HP: 016-2128740
E: eyrarizal@gmail.com
Web: http://www.eyrarizal.com