Monday, December 21, 2009

hepi anniversary yg ke 4..

salam..

arini aku nak cite psl anniversary aku yg da lps lame..
heheheh..tp sbb ade gmbr so lehla cite kan..biar lmbt
aslkan sempat..eh btul ke..heheheh..actualy anniversary
aku pd 26.11 yg lps..tp la ni da bln 12 ek..takpela kan..
asl boleh je la..aku smbut anniversary pun da lmbt gak
sbbnye laki aku lupe..sbb ape dia lupe sbb masing2 sibuk
dgn kes adik ipar aku acc aritu kan..so aku jela yg ingt n
wish diri sndri smbil cium laki aku yg tdo tak sedo tu..
yela dia jg adik dia..aku phm..ade yg lbh pntg dr hr pntg
aku ni..ceh bunyi mcm kecewa je kan..takdela aku redha..
dah tu yg ditentukan kan..gi pun btul la adik dia lg pntg
dr hr pntg kiteorg ni..ngn aku br 4 thn je..ngn adik dia
dahlame dr kcik kan...so mls nak bebel pnjg jom layan
gmbr yg ado ni..



ni gmbr kiteorg pas nikah dgn brg hantaran masing2..

gmbr dlm blk..muke innocent gitu..ahahaha..

mkn beradab kat belah laki..takde sanding2 eh..


kat blah aku br ade sanding2..control jgn tak control..


ok ni la smbutan anniversary aku yg simple..acara suap kek..



turn aku lak yg suap..



gmbr be2..muke pnt seh masing2..



eh tak ikut susunan ek..lantakla..ni ptg kek la kan..



ni br btul 2 2 pndg kamera...




eh selit lak gmbr satu famili..ni gmbr ms pas ry aji..



ni gmbr adik badik suami ..yg pmpuan tgh tebaring kat hosp..
dr kiri along n ank..pstu angah n ank aku..pstu suami aku n ank
last asan yg bongsu..
hm...br prasan tau..sll nye bile ry msti kiteorg amik gmbr satu famili ramai2..
means dgn mak ayh n adik badik sumela..kali ni takde lak ek..br prasan..takde
la gmbr dgn arwah mak ramai2..hm...nak wat cmne...so harapan aku agr ikatan
perkahwinan kiteorg ni kekal hingga ke akhir hayat...smoga aman damai..bhgia
sll disulami dengan kasih syg,kesabaran dan ketakwaan..yg plg pntg diberkati
oleh Allah..Amin....









4 comments:

.:fyzz:. said...

HaPPY anniversary yg ke 4 buat ko n hubby..doa aku sebg kawn, supaya ikatan kasih yg terbina atas dasar cinta dan keakraban syg kalian berdua akan tercipta dan bahagia dunia akhirat seterusnya melahirkan lebih ramai zuriat..amin..

ayang said...

happy 4th aniversary.. moga bahagia ke akhir hayat.. amin

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Anniversary, semoga jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat

umilia said...

mekasih ye kwn2..doa kalian amat bemakna buat ku..